IZO-GRAĐENJE KONZALTING d.o.o. je tvrtka za specijalne poslove na hidroizolacijama svih vrsta.

Stručno visokokvalificirano osoblje steklo je višegodišnje iskustvo na uspješno izvedenim brojnim, vrlo zahtjevnim projektima hidroizolacija u tvrtkama GT Izolirka d.o.o. Osijek i IGH d.d.

Današnje društvo je osnovano iz samostalnog obrta davne 1967. godine.

Ime IZO-GRAĐENJE KONZALTING ugrađeno je u temelje niza kompleksnih objekata, izvodeći brojne izolaterske radove i građevinske obnove diljem Hrvatske, od Vukovara do Dubrovnika, a suradnja se razvija i sa srednjoeuropskim firmama.

Izvodimo krovne i mostne hidroizolacije, podzemne hidroizolacije, krute izolacije kod sanacije kapilarne vlage, eko krovove-zelene krovove, te ostale vrste pokrova kao što su crijep, kanalice, šindra, limovi, paneli i staklo.

Profesionalno koristimo i ugrađujemo materijale kao što su Bitumen PVC (Vaeplan, MultiPlan, Bauder, Sika), TPO, HDPE (Austrija, Češka), PIB (Rhepanol), EPDM (Firestone) kruti i elastični izolacijski premazi.
Posjedujemo sve potrebne licence, certifikate i uvjerenja.

IZO-GRAĐENJE KONZALTING je tvrtka ponosna na postignute rezultate, ona ne mjeri uspjeh samo tonama utrošenog materijala, kroz fizičke pokazatelje i dobre financijske rezultate, već kvalitetom usluga i što je najvažnije – zadovoljstvom investitora i kupca.

Ne bojimo se novih izazova, tehnologija i projekata jer otvoreni smo prema svim novim doprinosima informatike, razvoja rada i tehnologije. Profesionalno smo ekipirani i možemo dati rješenje za svaki problem.

Naš uspjeh je vaše zadovoljstvo, a vaše povjerenje je obaveza koju možemo i želimo ispuniti!